Koop via website!

Via facebook en via de website willen wij onze zelfgemaakte producten verkopen. Ook kunnen wij gepersonaliseerde borden maken voor bijvoorbeeld een geboorte of een bruiloft. Vraag naar de mogelijkheden. 

Natuurlijk hopen wij dat jullie deze producten willen bestellen. Dit kan via ons mailadres: info@zorgboerderijbuytengewoon.nl of telefonisch: 06-25636199 , bellen of appen mag beide. Ook via onze pagina op facebook kun je de onderstaande producten vinden en bestellen zie: https://www.facebook.com/zorgboerderijbuytengewoon 

 • Zak aanmaakhout, € 3,00

  Door onze Lars gezaagd! Het hout wat wij niet meer kunnen gebruiken voor onze producten omdat het bv gespleten is zaagt Lars in kleine stukjes. Ideaal voor de kachel!

 • Tekst op bord € 10,00

  Gepersonaliseerde tekst op een bord. Dit kan voor geboorte zijn, huwelijk of wat dan ook. Je kunt de paal met bordjes huren dan is het € 10,- inclusief paal € 20,-

 • Huisje met tekst, € 7,50

  Een houten huisje met de prachtige tekst: 'Bless this home and all who enter'. Een mooi cadeau voor jezelf of als bijvoorbeeld een verhuiscadeautje.

 • Fles met pauwenveer, € 5,-

  Helemaal in de trend van nu. Een fles met een pauwenveer erin. Prachtig, zeker als setje. Bovengenoemd is de prijs per stuk.

 • Insectenhuisje, € 10,-

  Altijd goed als je voor de insecten in je tuin wil zorgen. En huisje waar ze lekker in kunnen verblijven. Daarnaast ziet het er gewoon erg leuk uit.

 • Bordje Seasons Greetings, € 7,50

  Dit gezellige bordje past mooi in de herfst en winter. Een leuke bel die eraan hangt maakt het sfeertje af.